Gyártás

A sűrítmények származási helye Izrael, mely világel-ső a citrusfélék termesztésében és feldolgozásában. Minőségi gyümölcsleveink világszerte elismertek és forgalmazásuk jelenleg több, mint 30 országra terjed ki.Sűrítményeink közkedveltsége leginkább a kiváló minőségű termék kedvező árának, valamint a fejlett gyártási technológiának köszönhető. A gyümlcsből kíméletes eljárás során vonják ki a víztartalom egy részét, majd egy rövid 70 C-fokon történő hőkezelés után légmentesen lezárják a dobozokat. A speciális, aszeptikus csomagolásnak köszönhetően sikerül megőrizni a frissen facsart gyümölcslé összes értékes összetevőjét, mint: íz, zamat, vitaminok és nem utolsó sorban a rostanyagok.

Más gyümölcslevekkel ellentétben a mi termékeink a kis térfogatnak köszönhetően meglehetősen lecsökkentik a szállítási és raktározási költségeket. A GRAND GOLD legnépszerűbb márkatermékei: narancs, grapefruit, barack, ananász, eper egész éven át lehetővé teszik a vitaminokban gazdag, természetes gyümölcslevek fogyasztását.

Fogyasztóink igényeinek teljeskörű kielégítésnek érdekében alma, multivitamin, vörös grapefruit, cseresznye, valamint diabetikus készítményeket és frissen préselt narancslevet is importálunk és forgalmazunk.

Sűrítményeink gasztronómiai alapanyagként is felhasználhatóak különböző fagylaltok, gyümölcstorták és sütemények elkészítéséhez.