juicesAz egészséges táplálkozásért

A cukorbetegség napjaink egyik legnagyobb népegészségügyi problémájává vált. Keze-lésének egyik alappillére a megfelelő táplál-kozás. Ez különösen nagy jelentőséggel bír a gyerekek körében.

A Grand Gold termékcsalád új tagjai, a csökkentett kalóriaértékű narancssűrítmény, valamint a diet alma és szilva ivólé a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének ajánlásával bír.
Ezeknek a termékeknek a legnagyobb fogyasztói az iskolai büfék lehetnek, minimális kalória tartalmuk miatt. Az idén jubiláló cég emellett új ízekkel is bővített teterméklistáját. Ide sorolható például a kajszibarack, a multivitamin és a cseresznye.
Az új termékekkel azok, akik a nyáron elfogadták a Grand Gold invitálását Balatonszárszóra, a társaság 10. születésnapjára, már találkozhattak. A Grand Gold csapata ezúton is szeretné megköszönni mindazoknak, akik kihasználva a cég által nyújtott kedvezményes szállás- és étkezési lehetőségeket, valamint az ingyenes programokat, együtt nyaralt, szórakozott velük a szárszói szabadstrandon.
A Grand Gold Kft.-amely már 10 éve van jelen az üdítőital-forgalmazók piacán-, eddig is egészséges, tartósítószermentes termékei miatt volt közkedvelt, úgy a vendéglátóegységek, szállodák, mint az iskolák, közétkeztetők körében.

KAPCSOLAT